Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Otthon:

Avril a kanadai Napanee-ben született és nőtt fel. Annak ellenére, hogy a mai napig hazajár meglátogatni a szüleit, egy ízben igencsak megsértettea kisváros polgárait, amikor egy interjúban kijelentette: "csak egy porfészek, ahol mindenki tud mindenről. mást nem lehet csinálni, csak berúgni". Avril Lavigne Los Angelesben él.

Szerelem:

Avril 2003-ban csapata gitárosával Jessie Colburnel járt, aki azt követően, hogy másfél év után szakítottak, kivált a bandából (helyére Craig Wood került). Később Avril hosszú hónapig titkolta kapcsolatát Deryck Whibleyvel (Sum 41), aztán tavaly szeptemberben kitudódott, a pár eljegyezte egymást. Bár a két családnak semmi ellenvetése nem volt a jegyességgel kapcsolatban, Avril szülei mégis azt tanácsolták lányuknak, hogy korára való tekintettel ne siesse el a dolgot. Avril interjúiban nem hajlandó magánéletéről mesélni, de az biztos, hogy Deryck Whibley néhány hónapja eladta torontói házát, és Los Angelesbe költözött, hogy mindig Avril közelébe lehessen, már amikor az énekesnő éppen nem Ázsiában vagy Európában koncertezik.

Gyerekkori Ambíciók:

Avril gyerekkorában rendőr, később kozmetikus akart lenni. Mariah Careyét és Backstreet Boysért rajongott, és már akkor is imádta, ha a figyelem középpontjába lehet. Ezt leginkább azzal érte el, hogy egy teniszütővel a szoba közepén léggitározott.

Live:

Avrilnek sosincs lámpaláza a koncertek előtt. Csak ül és dumálgat a többiekkel, és amikor szólnak neki, hogy ő következik, egyszerűen felmegy a színpadra, és teszi a dolgát. Fiatal kora ellenére könnyedén hengerli le a világ legnagyobb stadionjainak több tízezres közönségét. Ha nagyon jó kedve van, meglepő dolgokra képes: egy New York-i fellépésén tavaly szeptemberben például annyira fel volt dobva, hogy janet Jacksont utánozva megmutatta egyik mellét a közönségnek. Egy másik alkalommal Hallowenkor pedig a Hooters étteremlánc ruhájában (apró, narancssárga sortban és egy tenyérnyi topban), pincérnőnek öltözve lépett színpadra. (Fellépőruháját egy nappal korábban kérte kölcsön.) Élőben sokszor új oldalairól is megismerhetjük Avrilt, például amikor a dobok mögé ül, és előad egy Blur-számot. Nem ragaszkodik szigorúan az előre megírt koreográfiákhoz, sokat rögtönöz, és a koncertet jelentősen meghatározza, hogy éppen milyen hangulatban van, de pontosan ettől lesz minden alkalom egyedi és megismételhetetlen.

Korai sikerek:

10 éves koráig avril egy templomi kórusban énekelt, ezután pedig countryszámokkal vett részt különböző versenyeken. Mire középiskolás lett, már nem csak remekül énekelt, de gitározni is megtanult. Elkezdett videofelvételeket küldeni kiadóknak, és többszöri visszautasítás után, a Nettwerk Managementnek köszönhetően, személyesen találkozott az Arista Records elnökével, Antonio L.A. Reiddel, aki azonnal szerződést ajánlott a 16 éves sztárjelöltnek.

Sztárság:

Avril New Yourkból Los Angelesbe utazott, ahol összeismerkedett Cliff Magness producer/dalszerzővel, akivel néhány hónap alatt összehozták első albumának anyagát. A Let Go 2002-ben jelent meg. Az album a billboard 8. helyén nyitott, 14 millió eladott lemezt produkált, és 8 Grammy-dijra jelölték. Második lemezét, az Under My Skint Chantal Kreriazuk, Evan Taubenfeld csapatának gitárosával és Ben Moody (Evanescence egykori tagja) segítségével készítette el, Avril ismér hatalmas sikereket könyvelhetett el magának.

 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

szia

(szerki, 2009.12.23 21:33)

szia nem :D úgyse nézem már ezt az oldalt :D

avril.lavigne122@citromail.hu

(Rebeka, 2009.01.20 14:51)

Szia Szerki!
Nem haragszol ha ezt a menüpontot lemásolom a saját oldimra?? Írj egy e-mail-t kérlek!!
avril.lavigne122@citromail.hu
szia