Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


szőke haj,rövid ész?

           Avril szőke cicababává változott?Mindenesetre úgy viselkedik......

 

Szőke haj, rövid ész - rosszindulatú általánosítás? Ki tudja. Mindenestre a kanadai énekesnő, Avril Lavigne esetében igaznak látszik a mondás. Mióta kiszőkítette a haját, egyik butaságot követi el a másik után.  Egy osztrák lapnak adott interjúban nemrégiben feltette a pontot az i-re. Megkérdezték tőle, mi a véleménye arról, hogy Kanadában ismét elkezdtek fókabébikre vadászni. Mire a 22 éves sztár: "Én nem vadászom fókabébikre!" És ez nem az egyetlen buta válasza volt Avrilnek, szinte mindenk kérdésre képes volt valami ostobaságot felelni. Gratulálunk! Szőke haj, rövid ész - rosszindulatú általánosítás? Ki tudja. Mindenestre a kanadai énekesnő, Avril Lavigne esetében igaznak látszik a mondás. Mióta kiszőkítette a haját, egyik butaságot követi el a másik után.  Egy osztrák lapnak adott interjúban nemrégiben feltette a pontot az i-re. Megkérdezték tőle, mi a véleménye arról, hogy Kanadában ismét elkezdtek fókabébikre vadászni. Mire a 22 éves sztár: "Én nem vadászom fókabébikre!" És ez nem az egyetlen buta válasza volt Avrilnek, szinte mindenk kérdésre képes volt valami ostobaságot felelni. Gratulálunk! Szőke haj, rövid ész - rosszindulatú általánosítás? Ki tudja. Mindenestre a kanadai énekesnő, Avril Lavigne esetében igaznak látszik a mondás. Mióta kiszőkítette a haját, egyik butaságot követi el a másik után.  Egy osztrák lapnak adott interjúban nemrégiben feltette a pontot az i-re. Megkérdezték tőle, mi a véleménye arról, hogy Kanadában ismét elkezdtek fókabébikre vadászni. Mire a 22 éves sztár: "Én nem vadászom fókabébikre!" És ez nem az egyetlen buta válasza volt Avrilnek, szinte mindenk kérdésre képes volt valami ostobaságot felelni. Gratulálunk!

 

 A csíkos a múlté, jön a kockás!

           Divat Avril módra....

A csíkos a múlté, jön a kockás! Ez az idei ősz jelmondata, nah meg néhány sztáré, akik szintén kockás kiegészítőkben feszítenek, élükön Avril Lavigne-val és Paris Hiltonnal.

 

 

  Avril Lopott???

     Avril bajban van   

Avril komoly bajban van! A Rubinoos nevű amerikai, újhullámos zenekar két dalszerzője, Tommy Dunbar és James Gangwer beperelte a fiatal énekesnőt, szerintük ugyanis a Girlfriend című új Avril-nóta erős hasonlatosságokat mutat az ő I Wanna Be Your Boyfriend című 1979-es kislemezükkel. Meghallgatva a két dalt, az biztos, hogy Avrilnak nem lesz könnyű dolga, ha ki akarja magyarázni a a dolgot.

 

 Interjú Avrillal 

       A legújabb BRAVO alapján 

Augusztus 28-án pert indítottak ellened a Girlfriend miatt. Miért is?

Azt állították, hogy elloptam a '70-es évekbeli bandától, a The Rubinoostól. De ez baromság! Soha életemben nem hallottam erről az együttesről! Van egy daluk, aminek az a címe, hogy: ,,I Want To Be Your Boyfriend" , egyesek szerint pedig lenyúltam a refrénjét. Ez totál őrültség! A Girfriendet nem is egyedül írtam, hanem Luke Gottwalddal közösen, és egyikük sem lopott el egy árva hangot sem!

Mennyire idegesit téged ez az egész felhajtás a dalod körül?

Nem tartom fairnek azt, ami velem történik, és zavar, hogy különböző emberek folyamatosan azon vannak, hogy kicsináljanak, csak azért mert sikeres vagyok. Viszont jobb, ha vigyáznak, mert lehet, hogy kicsinek és törékenynek tűnök, de tudok közdeni, ha kell! Igazi harcos típus vagyok!

Mindig is ilyen öntudatos voltál?

Egyáltalán nem! Meg kellett tanulnom megbecsülni magamat! Gyerekként ugyanis rengeteg támadás ért, szóval, tudom, hogy milyen érzés felállni a padlóról. Most már van önbecsülésem, és nem hagyom magam, ha bántanak!

Mi idegesít fel a leginkább a showbizniszben?

A megjátszott nagy barátságok! Furák az emberek, mert könnyen lehet, hogy szemtől szembe állsz valakivel, még kedvesen mosolyog, de amikor megfordulsz hátba támad. Nem hinnétek, mennyi hazug ember van a szakmába! Milliónyi! Ráadásul rengetegen csak azért utálnak, mert sikeres vagy. Irigylik tőled, ha elértél valamit, főleg ha ők már évek óta csak vegetálnak. Ezt annyira szörnyűnek tartom!

Még mindig tart a háborútok Hilary Duff-fal? Egy interjúban ugyanis gonosznak, és közönségesnek nevezett.

Ááá Hilary! Simán békén kéne hagynia! 2 külön világban élünk, és egyáltalán nem akarok foglakozni ezekkel a művésznőknek titulált pophercegnőcskékkel! Sajnálom őt, mert állandóan meg kell játszania magát, és a nyilvánosság előtt a bátor csajt kell alakítania. A valóságban vedel, és drogozik. Borzasztóan butának tartom! Nekem ilyesmire mincs szükségem, mint ahogy arra sem, hogy kivillantsam a bugyimat a lesifotósok előtt, ahogy legtöbb kolleganőm teszi. Inkább szégyellnék magukat!

Mindig kimondod azt, amire gondolsz?

Legtöbbször igen! Még akkor is, ha ezért az emberek állandóan a pokolba kívánnak, mert nehezen lehet tolerálni az ilyen viselkedést! De nekem tökmindegy!  Megtanultam, hogy jobb, ha az ember önmagát adja, és mindig őazinte magához, és nem akar állandóan megfelelni másoknak. Az pont olyan lenne, mintha más emberek akarnánk lenni. De kinek jó az?  

 

 Avril félmesztelenül pózolt!!!

                                              

...

A hír májusban röppent fel, sajnos én csak most szereztem róla tudomást...

Avril Lavigne is tud még meglepetést okozni: a kanadai énekesnő félmeztelenül látható az amerikai Blender magazin címlapján.

Avril kebleit csupán a "Hell Yeah, I'm Hot!" felirat takarja el, ami szabad fordításban annyit tesz, hogy "A fenébe is, de dögös vagyok!"

A róla szóló cikkhez is elég provokatív fotók készültek, ahol dögös bőrszerkóban, kezében cigivel és egy whiskys üveggel látható. Ráadásul a kép alatt olvasható interjúrészlet sem a legjobb képet festi a kanadai énekesnőről:

"Régen annyit ittam, mint a ló, de most már érettebb vagyok."

 

Avril Lavigne ázsiaul énekelt!!!

A Girlfriends további változatai....

 

A dal nemzetközi sikerét az is alátámasztja, hogy Avril több nyelven is felénekelte: a Girlfriend tehát megszólal spanyolul, portugálul, franciául, németül, olaszul: sőt kínaiul és japánul is! (Utóbbi kettő katasztrofális kiejtéssel.) Az eredeti tervek szerint Avril hindi változatot is készített volna, de az túl nehéznek bizonyult számára, így egyelőre kimaradt.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.