Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


My Happy Ending
 Avril nagy napja

Az egész 2004 júniusában kezdődött, mikor Avril és Deryck összejöttek, azóta leválazthatatlanok. Egy ével később 2005 júniusában Deryck megkérte avril kezét, Velencében kérte meg Avril kezét amire természetesen rögtön IGEN-t mondott! Elkezdték gőzerővel rendezni az esküvőt amire + egy évet vártak.

2006 június 30.-án LA egyik legmenőbb helyén a Koi-ban tartották a leány és a legény búcsút. Avril fehér fátylat és vörös ördögszarvat viselt, Deryck pedig feketébe öltözött, humoros játékokkal szórakoztattáka  mehívottakat. A nagy nap előtt mindektten külön szobában aludtak "A nagy nap előtti éjszakát külön töltöttük, és Deryck akkor látta először a ruhámat, amikor az édesapám az oltár elé vezetett! lehet hogy időnként ugy nézek ki mint egy punk csajszi, de legbelül nagyonis romantikus vagyok! " 

Avrilt hagyományok szerint édesanyja, a nagymamája és a nővére ölöztette fel. deryck és tanui zakóját a Hugo Boss kollekciójából választották ki, a menyasszonyi ruhát pedig Vera Wang készitette. Az esküvőszervező, Mindy Weiss tavaly októberben megkapta a felkérést, a páros pedig hónapokkal ezelőtt lefoglalta a kaliforniai Montecitóhoz közeli, négy hektáros birtokot, a Hahn Estate-t, amely Los Angelestől két órányi autóutra található.
wa03.jpg wa10.jpg

A katolikus szertertás  menyasszony bevonulásával kezddött . Avril édesapja, John Lavigne kísérte az oltárhoz miközben Mendelssohn Esküvöi indulója szólt.
wa15.jpg wa18.jpg

Pontosan 124 vendéget hívtak meg az esküvőre. A családon és a barátokon kívül ott voltak Avril producerei, L.A Reid és Clive Davies "Nem akartunk gigantikus partit, inlább csak a hozzánk legközelebb állókat hívtuk meg. Így sokkal személyesebb volt minden. " Minden vendég egy "AD" feliratú díszgyertyát és egy gitárpengetőt "Avril picked Deryck" valamint "Deryck picked Avril" felirattal.
wa16.jpg normal_wa01.jpg

Mikor a party elkezdődött az első tánc a Goo Goo Dolls Iris cimű balladájára Derycké volt, majd beindult a nagy buli! A mulatságnak este 10-kor vége kellet volna lenni de az ifjú pár csak 11kor volt hajlandó búcsút inteni a vendégeknek, majd Santa Barbara-i San Ysidro Ranchre utaztak, hol romantikus nászutas lakoszályukban töltötték az első házas éjszakát.
wa13.jpg wa14.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.