Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


"Egy járókelő megállít az utcán egy másikat:-Ne haragudjon a metróállomást keresem.-Nem haragszom.Keresse."

"Christina Aguilera úgy néz ki mint egy kimázolt fogpiszkáló, Britney Spears-nek pedig szűk nadrággal kell egybefogni a combjait."

"Fogtam és kidobtam az összes nyakkendőmet.Ha már Christina Aguilera is engem utánoz, kell a fenének az a sok nyakravaló!"

 

Egyszer amikor még kicsi voltam, az anyukám kényszerített rá, hogy elmenjek vele egy Britney Spears koncertre. Én nem akartam menni, de ő azt mondta: ,,előadó akarsz lenni másokat is látnod kell"

" A tinédzserkor valódi káosz, tele depresszióval és bizonytalansággal. Annyi félelem van benned, mint soha máskor életedben."

"14 éves koromban egyszer nagyon kibuktam: egy csaj le akarta nyúlni a pasimat, én meg septiben benyomtam kettőt a szeme alá"

"Jessica Simpson annyira jó fej! Amikor találkoztunk, visszahúzódó volt, és nagyon kedves. Ha valaki más bőrébe kellene bújnom, őt választanám!"

"Mindig nagyon vékony voltam, kicsi, lapos mellel. Még most is gyakran meg kell mutatnom a személyi igazolványomat a moziban korhatáros filmeknél"

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

vikisun@citromail.hu

(viky, 2009.01.15 17:56)

hello.. az emóra rátérve.. mi köze van az emonak a punkhoz vagy akár a hardcore-nak? kurvára semmi!!!!!!! azt sem tudod mi az a pank szerintem! pff ha tudod akkor írd le miaz!